La sfârsitul acestui an primim cu un punctaj de peste 99% certificatul International Food Standard Ne mândrim cu faptul ca noi suntem una din cele doua companii producatoare de apa minerala din România care au primit acest certificat.

Istoric

 • 1991
  La doi ani dupa revolutie, in 1991, cand economia Romaniei incepe sa se dezvolte, noi punem bazele unei noi afaceri, familia Calipso.
 • 1999
  Investim toate resursele materiale si spirituale si, alaturi de una dintre cele mai bune echipe de tehnicieni din Romania deschidem prima fabrica de productie de ambalaje din polietilenă (PET) - preforme şi capace, cu sediul in Voluntari, Bucuresti.
 • 2001
  Este anul in care reusim sa le oferim clientilor nostri mai mult. Anul in care incepem sa imbuteliem apa carbogazoasa si plata Calipso, provenita de la izvoare de mare adancime. Apa se gaseste in magazine in sticle de 1 litru si 5 litri, ambalajele fiind practice si usor de depozitat.
 • 2003
  Nevoia de diversitate ne determina sa introducem pe piata sticlele de 0,75 litri, cu dop normal si sport. Ulterior, apare si Calipso 2,5 litri, singura apa care se gaseste la acest litraj.
 • 2006
  Clientii nostri au nevoie de o sticla speciala pentru ocazii speciale, cand sarbatoresc ceva sau organizeaza o masa festiva pentru foarte multe persoane. Pentru ei lansam apa Calipso la sticla de 6, respectiv 10 litri.
 • 2008
  Suntem rasplatiti pentru munca si efortul nostru cu o certificare ISO 9001 şi 22000 obtinuta de la TUV NORD, cel mai important organism de certificare al calităţii şi siguranţei alimentare. Aceasta recunoastere ne demonstreaza ca reusim sa le oferim clientilor nostri calitatea pe care o merita si de care au nevoie. Cu aceasta ocazie le multumim pentru apreciere si sustinere.
 • 2010
  Investim intr-o noua unitate de productie si imbuteliere a apei Calipso. Fabrica capteaza 3 izvoare subterane si beneficiaza de sisteme ultra performante de filtrare a apei. Suntem bucurosi pentru faptul ca numarul angajatilor ajunge la 160, iar identitatea Calipso capata o noua dimensiune, prin crearea unei noi linii de ambalaje.
 • 2011
  Apa Calipso se gaseste in magazine si supermarket-uri in ambalaje de 2, 5, 6 si 10 litri.

  Obtinem Certificarea IFS (International Food Standard). Suntem foate mandri, din cauza faptului ca am fost printre primele companii care au fost rasplatite cu aceasta recunoastere a calitatii produsului.
 • 2015
  O noua investitie in echipamente de ultima generatie pentru pompare, stocare, filtrare și îmbuteliere a apei Calipso este finalizata, in urma unui efort de aproximativ 6 milioane de euro

  Ne pregatim pentru noi investitii in 2016.
 • 2016
  Incepem anul puternic, cu planuri mari. 2 milioane de euro este bugetul de investitii in noi linii si tehnologie.